Sider

Tuesday, February 18, 2014

FFF blog elsker...denimskjorten!

Plus size denimdrømme


Denimskjorter og denim på denim er tilbage, om I vil det eller ej!Her på bloggen har denim lag-på-lag ikke helt vundet frem endnu; jeg synes det er liiidt for firser og er ikke overbevist..endnu? Men denim skjorten er fin og ligger højt på listen Jeg har lavet et par outfits ud fra denne version fra H&M. Den koster 199,- men taster du koden 1319 når du tjekker ud, får du 25% rabat på den :)


Første outfit er nemt, hurtigt og kan bruges til både job og fritid. Skal man til fest, kan støvlerne nemt skiftes ud med et par høje hæle og man kan tilsætte flere smykker :)

Bæltet i taljen er en fed accessory, hvis man vil fremhæve barm og talje. Denne version er fra ASOS Curve og koster ca 70,-
Ørenringe og halskæde til hhv 60 og 100,- er begge fra Glitter og giver outfittet et lækkert, fint look.
De supermoderne (igen) leggins fra H&M til 200,- giver god kontrast til de smarte boots fra Dorothy Perkins. De koster lige under 300,- men med koden dpfw25 sparer du 25%.Det nautiske look er tilbage igen i år (mere om det senere) og det er jeg HELT vild med, som den pirat jeg er :D Andet outfit er inspireret heraf :)
De fede loafers fra ASOS går aldrig af mode og nitteversionen til omkring en hund er jeg helt vild med.
Den stribede vest med den lille sløjfe foran er fra Yours til lige over en hund og den passer perfekt til looket.
De enkle mørkeblå jeans er fra New Look på ASOS og med den høje talje får man en flot figur. De koster 130,-. Smykkerne er enkle, da der er gang i de andre ting. Ørenringene fra Pieces er virkeligt flotte og enormt enkle. Armbåndet er fra Just Female og jeg synes det er supersejt! Ørenringene koster 35,- og armbndet 70,-


Sidste outfit er enkelt og fint til hverdagsbrug :)
Bukserne koster kun 50,- i H&M's udsalg og sorte bukser får man ALDRIG for mange af! De blomstrede ballerinaer er bare supersøde og mønsteret er virkelig hot lige nu. De pifter hele sættet op og på Yours koster de kun 40,-! Halskæden fra Pieces til lige under en hund er god til os med lidt tyk hals (se evt flere chunky halskæder i indlægget om plussize accessories ). Toppen fra Ellos til 80,- er et basis-musthave og kan bruges under alt. Den fine taske fra Yours koster kun omkring 40,- og er rigtigt god til en bytur eller en gang brunch med veninderne :)


2 comments:

  1. Også nogle fine outfits :) Er vild med enkeltheden i dem

    www.itsmypassions.dk

    ReplyDelete

Follow my blog with Bloglovin